Ingredients: Pizza abams de coure
Pasta

150 gr. de cervesa
60 gr. de oli
Sal
15 gr.llevat fresc
330 gr. farina
Relleno:
Tonyina
Pernil
Olives
Tàperes
Formatge mozzarella
Orenga
Ceba
Elaboració:
Agafarem un bols i posarem tots es ingredients de la massa i anirem mesclant fins que quedi ben fina. Després donarem forma amb sa ajuda d'una aprimadora i ja podrem rellenar. Primer tomatigat després pernil, tonyina, olives, tàperes, ceba. Seguidament formatge i orenga. Ja la posarem es forn 10 minutes a 180ºaproximademt .
Pasta
150 gr. de cervesa
60 gr. de oli
Sal
15 gr.llevat fresc
330 gr. farina
Relleno:
menjar Pizza apunt de menjar
Pernil
Olives
Tàperes
Formatge mozzarella
Orenga
Ceba
Elaboració:
Agafarem un bols i posarem tots es ingredients de la massa i anirem mesclant fins que quedi ben fina. Després donarem forma amb sa ajuda d'una aprimadora i ja podrem rellenar. Primer tomatigat després pernil, tonyina, olives, tàperes, ceba. Seguidament formatge i orenga. Ja la posarem es forn 10 minutes a 180ºaproximademt .
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada